Mozaik Event Centar

Peti element organizacije vrhunskih događanja

MOZAIK grupa uz osmišljavanje i organizaciju svih vrsta događanja, nudi i ono najbitnije, moderan i funkcionalan prostor u kojem će se događanje održati i zasigurno ostaviti vrhunski dojam na uzvanike.

Mozaik Event Centar nudi mogućnost organiziranja virtualnih i hibridnih događanja, kongresa, konferencija i simpozija, prezentacija, radionica, seminara, gala i maturalnih večera, domjenaka, vjenčanja, kulturnih i zabavnih okupljanja te svih ostalih formata događanja u novouređenim modernim dvoranama koje imaju mogućnost višenamjenskih postava i to od klasične kino postave, učionice, gala večere i prijema, do mogućnosti unajmljivanja praznog prostora za potrebe većih ili manjih događanja.

 

Dvorane

Dvorane Mozaik Event Centra imaju svoj dizajnerski karakter prema čijim karakteristikama su i dobile  nazive prema 4 elementa: VODI, VATRI, ZRAKU I ZEMLJI.

Peti element koji svemu daje potrebnu ravnotežu i profesionalnu izvedbu je MOZAIK grupa koja upravlja Mozaik Event Centrom te donosi bogato iskustvo u osmišljavanju i organizaciji događanja.

 

Dvorana VODA

903 m2

Voda kao najveća dvorana od čak 903m2, može primiti do 1300 uzvanika. Jedinstvena je po cjelovitom prostoru, bez stupova, pa se može prilagoditi i vrlo zahtjevnim scenografijama velikim pozornicama i složenim produkcijama.

Pomična pregradna stijena te mogućnost podijele na dva potpuno odvojena prostora njezina je dodatna prednost, pri čemu zbog profesionalnog sustava zvučne izolacije zasebna događanja nipošto ne smetaju jedno drugom.

Dvorana ima i svoj servisni prostor te utovarnu rampu te time brzo i jednostavno služi za unošenje opreme ili dovoz vozila kroz kolni ulaz.

Dvorana ZRAK

87 m2

Dvorana ZRAK

Dvorana Zrak ima 87 m2 i tijekom cijelog dana okupana je dnevnim svjetlom.

Kao takva idealna je za edukacije, prezentacije, seminare i treninge te posebice virtualne i hibridne inačice istih radi tehnološki potpune opremljenosti kamerom koja prati govornika, interaktivnim ekranom “Meeting padom” i profesionalnim ozvučenjem.

Za servisne usluge dostupno je predvorje u kojem se mogu jednostavno organizirati catering i druženja tijekom pauze.

Dvorana ZEMLJA

110 m2

Dvorana ZEMLJA

Dvorana Zemlja praktična je kada predavanje ili radionica zahtijevaju podjelu sudionika na rad u grupama jer je u 110 m2 dovoljno prostora da svakoj grupi osigura nesmetan rad.

Za servisne usluge također je dostupno predvorje u kojem se mogu jednostavno organizirati catering i druženja tijekom pauze.

 

Dvorana VATRA

80 m2

Ulaz u dvoranu Vatra od 80 m2 smješten je nasuprot ulaza u Mozaik Event Centar, što joj daje maksimalnu vidljivost i pristupačnost.

Može se koristiti kao samostalan prostor ili kao dodatni prostor za radionice ili prezentacije kada se kao plenarna dvorana koristi dvorana Voda.

TRANSFORMIRAJTE IDEJE I VIZIJE U DOŽIVLJAJE ZA PAMĆENJE

U segmentu prateće logistike nude se usluge visokog standarda one-stop-shop rješenja za najam audio-video i event opreme, logističke te IT podrške.

Odaberite:

  • moderne i funkcionalne dvorane
  • najmodernije ozvučenje koje osim konferencijskog može biti i koncertno
  • suvremenu audio-video opremu s modernim projektorima
  • mogućnost parkiranja u podzemnoj garaži iz koje se izravno ulazi u centralno predvorje dvorana

 

 

 

 

 

Mozaik grupa d.o.o.
Slavonska avenija 6/II
10 000 Zagreb, Hrvatska

www.mozaik-grupa.hr

E.

M. +385 91 7348 328

M. +385 91 3456 627