Najmoprimci, sudjelujte u profiliranju marketinškog imidža centra

Marketinški imidž City Plaze

Svaki sadržaj i usluga u centru je pomno odabrana i nadopunjava infrastrukturu zagrebačkog prisavlja. Najmoprimci putem komunikacijskih kanala poput newslettera, oglasnih površina u centru i web stranice, mogu prezentirati svoje usluge, saznati koja su aktualna događanja i povezivati se s ostalim klijentima i posjetiteljima centra.

U City Plaza Zagreb smo od 2007. godine, a tu ćemo i ostati do  daljnjega, s obzirom da prostor zadovoljava sve naše potrebe i ima dobru ponudu popratnih sadržaja koji odgovaraju zaposlenicima. U blizini se nalazi nekoliko restorana, kafića i trgovina s hranom, teretana s fitness centrom, a svim  zainteresiranima na raspolaganju je i garaža za automobile. S obzirom da iz godine u godinu bilježimo rast broja zaposlenih (u posljednjih osam godina na ovoj adresi povećali smo broj zaposlenih za gotovo 200 zaposlenika), cijenimo  fleksibilnost City Plaze Zagreb koji se veličinom prostora uvijek prilagođavao našim  potrebama.

- Bojan Bajgorić Šantić, IN2, korporativne komunikacije

Dječji vrtić Čigra započeo je sa svojom djelatnošću u sklopu City Plaze Zagreb od njegovog otvaranja 2007. godine. Vrtić pohađaju većinom djeca zaposlenika poslovnih prostora Centra, ali i djeca koja stanuju u blizini. Korisnici Centra vrlo brzo su prepoznali prednosti dječjeg vrtića kao što je blizina radnog mjesta roditelja koja uvelike djeci olakšava proces prilagodbe na jaslice/vrtić. Blizina roditelja daje obostranu sigurnost našim korisnicima te se često traži mjesto više. Našom velikom šarenom terasom i veselim dječjim glasovima doprinijeli smo da poslovni centar bude uvijek veseo i mlad.

- Snježana Jurički Gajski, ravnateljica DV Čigra

Restoran Spoon posluje u City Plaza Zagreb od 2012. godine. Zbog raznovrsnih usluga koje se nalaze u sklopu centra, izvrsne i pristupačne lokacije, mogućnosti najma apartmana za naše klijente, svakodnevno korištenje parkirnih mjesta u podzemnoj garaži i pregršt događanja koja se gotovo svakodnevno odvijaju u centru, izabrali smo upravo ovu lokaciju na kojoj želimo nastaviti dugogodišnje poslovanje.

- Dražen Tatović, restoran Spoon

Zbog zanimljivog sadržaja centra, velikog broja poslovnih tvrtki i atraktivne lokacije, otvorili smo poslovnicu u Hypo Centru 2007.
godine. Zadovoljni smo okruženjem i klijentima te vjerujemo da smo obogatili taj dio zagrebačkog Prisavlja našom zanimljivom ponudom.

- Antonia Dodig, Pan Pek

Preseljenjem u City Plazu dobili smo potpuno novu dimenziju radnog okruženja i atmosfere.

Prekrasan interijer, izvrsno vođeno upravljanje kompleksom, te široka lepeza popratnih aktivnosti i benefita za naše zaposlenike (različitih potreba i interesa) vidljivo su povećali naše zadovoljstvo i radnu motivaciju, te nam daju dodatan poticaj za svakodnevne izazove i dobre poslovne rezultate.

- Ana Orehovec, Studio Moderna - TV PRODAJA

Stupite u kontakt s nama

Pogledajte našu ponudu, pronađite prostor koji u potpunosti odgovara vašim zahtjevima