Škorpikova

Nekretnina: Poslovni objekt
Grad: Zagreb
Vlasništvo: 100 %
Godina izgradnje: 2004
Prostori za najam: 2,600 m2

Opis nekretnine

Smještena u zapadnom djelu Zagreba u poslovnoj zoni Jankomir nalazi se moderna poslovna zgrada Škorpikova koja sa svojom uočljivom arhitekturom nudi moderne i fleksibilne uredske prostore. Moderna zgrada sa impresivnom staklenom fasadom i strateškomlokacijom koja daje nekretnini jedinstven izgled.

Zgrada u Škorpikovoj sastoji se od prizemlja, 5 katova i podzemne garaže. Svaki kat može biti podijeliti na dvije uredske jedinice od kojih je svaka površine 219 m2. Zgrada je B+ standarda i ispunjava sve zahtjeve moderne i prikladne uredskog prostora. Škorpikova je smještena u industrijskoj zoni Jankomir sa šoping centrima, samostojećih trgovina i drugim komercijalnih nekretnina.

Nekretnina je uz glavnu ulicu V. Škorpika 24 u neposrednoj blizini dvije glavne avenije i autoceste. Škorpikova je lako dostupna autom, pješice ili javnim gradskim prijevozom.

Galerija

Nekretnina: Poslovni objekt
Grad: Zagreb
Vlasništvo: 100 %
Godina izgradnje: 2003
Prostori za najam: 7,600 m2

Opis nekretnine

Poslovni centar Galerija nalazi se u Novom Zagrebu i sadrži moderne uredske i skladišne prostore za najam. Izgrađen je 2003.godine i sastoji se od prizemlja, četiri gornja kata i podzemne garaže. Na svakom katu se nalazi otprilike 970 m2 uredskog prostora, koji se može modificirati prema željama klijenta.
Poslovni centar Galerija nalazi se u ulici Turinina 3, u blizini Avenije Dubrovnik i Savezne Republike Njemačke.

Brodarica

Nekretnina: Poslovni objekt
Grad: Split
Vlasništvo: 100%
Godina dogradnje: 2009
Prostori za najam: 3,000 m2

Opis nekretnine

Poslovna zgrada Brodarica nalazi se u Splitu te sadrži ukupno 3000 m2 prostora
za najam. Poslovna zgrada je potpuno iznajmljena. Godina dogradnje: 2009

Tražite poslovni prostor u Zagrebu?

Ispunite kratki upitnik, recite nam što očekujte od novog poslovnog prostora, a mi ćemo pronaći idealan prijedlog za Vas.